MEGVALÓSÍTOM ÁLMAI KERTJÉT!

MINDEN AMI KERT!

KERTFENNTARTÁS


Egy nagy gonddal, szakszerűen megépített kert is megfelelő, rendszeres ápolás, gondozás nélkül hamar rémálommá válhat. Növényeinknek időről időre szükségük van ápolásra, tápanyag utánpótlásra a megfelelő fejlődés valamint a várt díszítőérték elérése érdekében.

 

A gyepfelületek heti rendszeres vágása a megfelelő magasságra elengedhetetlen ahhoz, hogy a pázsitunk szép és egészséges legyen. Sajnos ez nem elég. A tápanyag utánpótlásról nem szabad megfeledkezni. A jó minőségű szerves és/vagy műtrágya megfelelő időben és mennyiségben történő kijuttatása folyamatosan ellátja gyepünket tápanyaggal, felkészíti a tél megpróbáltatásaira, segít a különböző betegségek megelőzésében. A megfelelően gondozott gyep érős, egészséges, sűrű így sokkal ellenállóbb a betegségekkel szemben, kevésbé gyomosodik és mindig szép látványt nyújt.

 

A beültetett növényeink is törődést igényelnek. A tápanyag utánpótláson felül formáló, fiatalító metszés válik szükségessé időről időre annak érdekében, hogy növényeink szépek gazdagon virágzók legyenek, és ne akadályozzák a közlekedést az erre szánt és létesített utak mentén.

 

Az öntözőrendszer megfelelő működése érdekében szükséges a tavaszi indítással együtt egy átvizsgálás, tisztítás esetlegesen a szűrők cseréje. Őszön az öntözési időszak végén a rendszer téliesítésével zárjuk a rendszert.

 

A rendszeres fenntartási munkák alkalmával a keletkező kaszálékot, nyesedéket elszállítjuk, így ezek megsemmisítésének terhét is levesszük a válláról.


Kapcsolat

Cím:

Naggyőr Zsolt
2767 Tápiógyörgye

GPS:

47.3257797, 19.8907903,12 

Tel.: +36(30) 363 2650

E-mail:

Kattintson ide!

Közvetlen üzenetküldés

Adószám:

68339715-2-33